maanantai 23. maaliskuuta 2015

Still alive?

Hengissä ollaan, eikä liikuntakaan ole aivan täysin jäänyt. Työ, arkiset touhut ja avoimen yliopiston opinnot ovat kuitenkin syöneet ison osan ajasta ja sitten blogi on harmillisesti jäänyt taka-alalle. 


Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut paljonkin. Olen käynyt kehonkoostumusmittauksessa peräti kaksikin kertaa. Tulokset eivät toisaalta yllättäneet. Onneksi tuloksissa oli myös pieniä valonpilkahduksia. Olen käynyt ravitsemusterapeutin vastaanotolla. "Yllättäen" sain kehoituksen vähentää karkin syöntiä... Uups! Pienryhmätreenejä on ollut. Harmillisesti enää yksi kerta jäljellä. Voisinkin kirjoitella myöhemmin yhteen postaukseen ajatuksia pienryhmätreenaamisesta kokonaisuudessaan. Viime viikonloppuna olin myös liikunnallisella diabeetikoiden leirillä. Pari viikkoa meni harmillisesti tässä välissä myös vähemmällä liikunnalla, kiitos oudon kurkkukivun ja suorastaan uupumisen. 

Onneksi blogihiljaisuus ei siis johdu siktä, että koko elämäntapamuutos olisi jäänyt unholaan. Nyt yritän taas päästä kiinni liikunnan tatsiin noiden parin iisimmän viikon jälkeen. Intoakin kyllä on tuon viikonlopun leirin jäljiltä :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti