torstai 19. helmikuuta 2015

Kuinka mielissään voi liikunnasta olla?

Ah! Pitkästä aikaa kävin BodyJam-tunnilla ja voi että! Hyvä ettei itku päässyt, kun olin niin mielissään. Ja tämä on totta. Pitkästä jammailutauosta huolimatta pääsin sen verran sarjaan mukaan, että pystyin fiilistelemään ja ai että, mitkä biisit! Onneksi ohjaaja ei säästellyt volyymien kanssa ;-)

Tänään on ollut jotenkin pää jumissa -päivä ja meinasin jättää koko jumpan väliin ja hautautua sohvalle. Ehkä työviikko alkaa jo painaa, mutta varmasti myös tiistain treeniryhmän jäljiltä olevan niska-hartiajumikin saa pään tokkuraiseksi. Onneksi olin sopinut kaverin kanssa, että mennään yhdessä jammailemaan. Jättämällä väliin en tietysti olisi tiennyt, mistä olisin jäänyt paitsi, mutta näin jälkikäteen ajateltuna, en olisi jättänyt tuota fiilistä väliin mistään hinnasta. Jesss!

Tämän Youtube-linkin takaa saatte tekin vähän maistiaisia nykyisestä BodyJam-ohjelmasta. Harmittaa, etten ole aiemmin mennyt nykyisellä salilla jamiin, koska ohjelma ilmeisesti vaihtuu pian ja tämä nykyinen ohjelma vaikuttaisi kokonaisuudessakin tosi kivalta. Tänään tunti oli siis poikkeuksellisesti vain 45 minuutin mittainen ja mixailtu eri ohjelmista, joten sain vain pientä kosketusta tuohon nykyiseen.



Mutta, harmittelut sikseen ja nyt nautiskelemaan tästä olotilasta. Jos jäi epäselväksi, niin hyvin mielissään voi liikunnasta olla, varsinkin kun löytää sen oman jutun. Seuraava tunti onkin jo heti viikonlopuksi varattuna. :-)

-C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti