maanantai 6. huhtikuuta 2015

Miltä kävelyreittini tänään näytti?

Helsingissä on koko pääsiäisen ollut harmaata ja sateista, mutta tänään vihdoin sain herätä auringonvaloon. Lähdin hitaan aamun ja aamupalan jälkeen ulos ja suuntasin Kaivopuiston kulmille. Ilma oli aivan ihana, energisoiva suorastaan. Kameran kanssa kävellessä ja kuvia ottaessani havahduin siihen, kuinka ulkoa ja kadulta löytyy kauniita asioita. Katsokaapa vaikka!




Kävelyn aikana huomasin yhden kevään merkin: minulla oli liikaa vaatetta, vaikka lähtiessäni mietin, onko vaatetta liian vähän. Asteita taitaa olla +6 pintaan eikä ulkona tuullut juuri lainkaan. 





Päästyäni merenrantaan otin kuulokkeet pois korvista ja jäin kuuntelemaan veden liplatusta. Yksi rauhoittavimmista äänistä maailmassa. Olisi tehnyt mieli jäädä hetkeksi tuohon vain istumaan ja kuuntelemaan.










Olen monta kertaa kaduilla kävellessäni ja ratikassa istuessani kiinnittänyt huomiota talojen numeroihin ja miettinyt, että olisipa hauska alkaa "keräilemään" talojen numeroita kuvien muodossa, oikeassa järjestyksessä tietysti. Niinpä tämän kävelylenkin aikana aloitin myös tämän uuden harrastuksen löydettyäni vihdoin ykkösen ;-) 




Lisäksi matkalleni sattui kahvitaukoa ulkona seisoskellen pitävät komeat poliisit, mutta niistä en kehdannut kuvaa ottaa, vaikka kovasti olisi mieli tehnytkin! :-D Kävelyni aikana yritin etsiä hetkeen sopivia biisejä ja muutamia löysinkin, kunnes juuri kotikulmilla kuulokkeista kajahti U2:n Beautiful Day. Myös Coldplay olisi toiminut loistavasti.


- C


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti